Gdje izaci? |
|
|
| Postano: 10 Svibanj 2007 02:47 AM |
[ Ignoriraj ]
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
Sto vi mislite gdje je najzabavnije i kada?
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
A zavisi sve tko sta voli da slusa…bio sam u subotu u Marinete i nije bilo lose…A mirakul je pravi mirakul za usi…
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
Sad ce ljeto…za mene su izlasci gotovi…Ove zime No1 bio je Mirakul. Bar meni.
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 0
Registriran 2010-05-31
|
samo zelim da pohvalim Makarsku kao mesto gde stvarno mozete lepo da se provedete….Ovo letovanje sam se odlucila za Makarsku i nisam se pokajala…..Stvarno je super.Ovog leta bila sam 3 puta dole…..Svaka cast…..Provod na plazi,provod nocu…..No coment….samo tako nastavite…..Svaka cast
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 0
Registriran 2010-05-31
|
Bila si 3x u Makarskoj, ili 3x na Jadranu?
Gdje si sve izlazila u Makarskoj?
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
3 puta?? hehehe
Ima se ima, da reci nam gdje ti je bilo najljepse…
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 0
Registriran 2010-05-31
|
Bila sam 3 puta u Makarskoj,prvi put (koji je bio i prvi put u mom zivotu ash2: ) u 4. mesecu….Nisam izlazila jer sam bila samo 2 dana,ali zato sam vam pojela sve palacinke sa Nutelom i krofnice Drugi put sam bila 1.8. i tada smo ostali 10 dana….Izlazili smo u koktel bar Ivana….Toceno pivo,DJ Party,dobra muzika…Uh….meni je bilo extra dobro…..A sada,poslednji put kada sam bila..tj.do pre dva dana,bila sam sa devojkama….Dobro,vec je kraj sezone,pa i nije bilo toliko provoda,ali mi smo se snasle,opet u Ivani,i,ne mogu da se setim kako se zove taj klub ali nalazi se na suprotmoj strani od DEEP-a…poslednje vece smo bile na koncertu,mislim Picigin Band-a,na Bubi…..Ma ja mislim,koliko sam mogla da upoznam Makarsku za sve to vreme,ako zelis lepo da se provedes provesces se….Samo pokupi dobro drustvo a mesto za zezanje ce se samo naci….
Nesmem da zaboravim da pohvalim Ozujsko….Wow…. :wacko2:
I mestane,naravno….Stvarno sam se osecala lepo…... :thankyou: toliko lepo da,cim sam dosla kuci,sela sam za kompjuter i potrazila bilo kakav forum…..morala sam sve ovo da kazem….
Eto,bas sam se raspricala,nesmem vise da vas hvalim,pokvaricete se ;-P
saljem vam lep pozdrav iz B.Luke pa se vidimo sledece godine :bye:
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
SLjedeci put kad dodes javi se 
makarska-hr uvijek ima nagrade za svoje clanove
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 0
Registriran 2010-05-31
|
Dragi moji Makarani….Evo mene opet….Nadam se da vam necu dosaditi :blush2:
Sta se desava u najlepsem gradu na Jadranu?....Ovde kod nas je ruzno i hladno vreme,tako da,ako jos uvek imate negde zalihe ozujskog,i niste sve popili rinks: ...javite da mi odmah pakujemo kofere i ‘doletimo’ do vas jos jednom ove god.
pozdrav iz Banja Luke
Alexandra
:giverose:
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
1.9. SUB: Privat zabave
2.9. NED: BLANKA TKALČIĆ, KLASIKA, KATEDRALA SV. MARKA
3.9. PON: VELIKO PUTOVANJE MALOG PUŽA, PREDSTAVA, KINO
4.9. UTO: PINOCCHIO, PREDSTAVA, KINO
5.9. SRI: Privat zabave
6.9. ČET: Privat zabave
7.9. PET: NOĆ KALALARGE, KALALARGA
Noc Kalalarge je ujedno i sluzbeni kraj ljeta 
Vrijeme vjetrovito s puno puno sunca i zraka. Ozujsko jos dolazi do nas. A Makarani ionako piju vise karlovacko 
Pozdrav iz MA.
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 0
Registriran 2010-05-31
|
ove godine sam prvi puta odlučila posjetiti makarsku i moram priznat da je bilo preodlično!
dolazila sam na dva puta po tjedan dana i bilo mi je full teško kad sam se morala vratiti natrag kući, moram priznat da bih vrlo lako mogla živjeti dolje!
super sam se iživila, muzike i provoda ima za svačiji ukus, plaže su prekrasne - tu mislim na onaj dio plaže od deepa nadalje, onako je baš divlje i prirodno!
da ne kažem prekrasan pogled koji se pruža na biokovo!
makarana rulz!
ljudi koje sam upoznala -ma mrak sve skupa!!
iduće godine se definitivno vraćam!!
a možda razmislim i o kupnji kakvog stančića, apartmančića…
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|

Bas me cudi ona 3x ti 2x ... tako dobro??
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 0
Registriran 2010-05-31
|
meni je predobro!
brijem da ću sljedeće godine jedno dva-tri tjedna u komadu provest u makarani!
čemu “čuđenović” smajlić??
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
rinks: Pa racunam ako dolazis npr. 2 tjedna (14 dana u MA) to je recimo 14*10eur=140eur u najboljem mogucem slucaju samo za smjestaj. +recimo hrana i izlasci minimum 20eur*14=280eur i jos pridodaj tomu put do vamo i nazad +30eur.
Dakle neka moja racunica je za jednu osobu: 450eur, a to je jedna onako uobicajena placa za nas. Pa me cudi. S tim da sam ja racunao neki minimalac, pomnozi to sa *2.
Nisam u pravu ili? Mislim ne mogu se stavit u poziciju turista…nisam nikad to ni bio u MA.
Inace si citala zadnju vijest na portalu? Poskupljenja…
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 0
Registriran 2010-05-31
|
eto ja kao turist ovako na to gledam: radim cijele godine, fakat mi je stresan i naporan posao, imam ok mjesečna primanja, nemam nekih obaveza u životu pa si volim svoj godišnji onak iskoristit do maksimuma
manje više su mi frendovi studenti il ljudi koji su već u braku, djecom, vezama pa rijetko kada, gotovo nikada nemam prilike putovat tijekom godine
na skijanje ne idem, mada to planiram već zadnje tri godine kako bih mogla ići ovdje i ondje, pa pošto veći dio godišnjeg koristim upravo tijekom ljeta zbilja onda ne gledam kolko ću iskeširat, glavno da sam ja sretna, zadovoljna i odmorna ;)
mada od svog tog bančenja i tak dalje i tako bliže dođem još umornija u zg al vrijedno je svakog trenutka!
imam dosta obaveza i van posla, od ove godine čak i faks, pa kak bi se reklo: kad je bal - nek je bal!!
koje je npr. mjesto u makarskoj za izlazak po tvom “čepu”?
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ukupno postova 266
Registriran 2010-04-10
|
Ako hocu dobru uslugu, a usto i da se malo zabavim onda idem u Stipe(plaza), Rockatansky(centar).
Ako zelim samo zabavu Cabo&Ivana;(plaza), Deep(disco), Buba(plaza), Marineta(riva).
Ako zelim samo mir odem u neki fini restoran. hehehe
Gdje si ti izlazila?
|
|
|
|
|