Čekaj me, ja sigurno neću doći (2009) - Drama

MAKARSKA

• Makarska

• Makarska

• Makarska

Čekaj me, ja sigurno neću doći (2009) - Drama
Postano: 11 Ožujak 2010 03:59 PM   [ Ignoriraj ]  
Administrator
RankRankRankRank
Ukupno postova  266
Registriran  2010-04-10

Čekaj me, ja sigurno neću doći (2009)

Priča o emotivnim stanjima u koja ljudi dolaze kad im je ljubav voljene osobe neuzvraćena.

Alek je očajan jer ga je nakon trogodišnje veze ostavila Teodora. Pati, bezvoljan je, patetičan, stalno spominje samoubojstvo, ne miri se s tim da je veza gotova. Ima svakodnevne ispade samosažaljenja kod svog prijatelja Baneta. Usprkos Banetovim savjetima, Alek i dalje zove Teodoru koja se u međuvremenu zaljubila u Nemanju. Problem je u tome što se Nemanja nije zaljubio u nju, već u Marinu, nekoliko godina mlađu djevojku.

Nažalost, Marina nije zaljubljena u njega, nju jako privlači Alekova “depresija”. Ona ne zna da je razlog njegovom “šarmu očajnika” brodolom s Teodorom, već misli da je Alek takav sam po sebi. Svako od njih bi dao sve na svijetu da bude s onim koji ga u tom trenutku ne želi…

Režiser Miroslav Momčilović je za ovaj film sam prokomentirao: “Tema ovog filma je ljudska opsjednutost srećom koju im treba donjeti neko drugi. To se obično naziva potrebom za ljubavlju.”

Režija: Miroslav Momčilović
Scenarij: Miroslav Momčilović
Uloge: Miloš Samolov, Mirjana Karanović, Gordan Kičić, Petar Bozović

Ocjena:
7/10

VIDEO: Čekaj me, ja sigurno neću doći (2009) - trailer

Postano: 12 Prosinac 2011 10:30 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  2
Registriran  2011-12-12

Ovaj film je nekako kompliciran, kao nekakva meksička sapunica, sve je zapetljano.

Potpis 

Igre karte - Igrice karte