Forum Početak  >  Kultura i Zabava  >  Humor  >  104 % provjereno

104 % provjereno
Postano: 23. Lipanj 2008 12:26   [ Ignoriraj ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  7
Registriran  23-06-2008

100 % provjereno
SENZACIONALNO!!!
Bivši dogradonačelnik Makarske Z.G. prijavio nestanak sestre i gubitak bratskih osjećaja!
Za pomoć se obratio i heroini Makarske kronike I.P. poznatoj po preinformiranosti.
Heroina ga je proglasila čudakom i svima javno obznanila da Z.G. uopće nema sestru, pa tako ni bratske osjećaje!
laugh

BISERI SE NIŽU!!!
Mjesto radnje: Makarska Kronika, broj 291., utorak 8.VII.2008. strana: ispred je 34/35, a iza 36/37, dakle stranica je u zrakopraznom prostoru!
Izvještava: heroina Ivana, poznata po preinformiranosti¨
U članku koji govori o novom šefu komunalnih redara Ivana se trudi i pronalazi sliku novog šefa komunalnih redara.
Ispod slike piše:"novi šef komunalnih redara Zdravko Š.”, a na slici Stanko B.!?!?!?
Kakav se to preokret dogodio? Znaju li njih dvojica koji je koji? Da li je možda pogriješila Ivana P.? Ljudi moji, da li je to moguće? Možda se Zdravko i Stanko krivo predstavljaju!?, Možda ni oni ne znaju koji je koji dok im to MK i Ivana ne objasne i objave!? Možda su Stanko i Zdravko podvojene ličnosti, pa Stanko misli da je Zdravko, a Zdravko misli da je Stanko. Građani ne vjeruju da je Ivana mogla falit, jer Ivana je 100% u pravu!! Ivana je uvijek u pravu!! Ako je iko u pravu, onda je to Ivana!!!Građani su skloniji povjerovati da je posrijedi neka malverzacija vlasti oko identiteta komunalnih redara, kako bi se zbunili korisnici, odnosno porezni obveznici! Kao ono: pošalju ti Zdravku, a dođe ti Stanko! I dok se ti snađeš, evo ti Kronika! I Ivana! I sve lipo razotkriju, na korist poreznih obveznika!!
I nećeš majci bit Stanko dok je živ Zdravko, i obratno, to ti kaže tvoja Ivana! Možda je Ivanu zbunilo to šta ova dvojica žive umalo pa u istoj ulici?!? Velike su dvojbe u glavi prosječnog čitatelja nakon ovako lukavih članaka MK-e, na stranici u zrakopraznom prostoru, jer taman kad misliš da je Ivana falila, sitiš se da je ona jednostavno nepogrešiva!? I šta sad? Ko je kriv? Koje sile tame su upletene u ovaj mračni slučaj? Otkrijte s Ivanom mračnu stranu Makarske! Nastavak slijedi u novom stripu MK-e pod naslovom “Zdravko i Mirko i Janko i Slavko i Marko i Stanko"…

OBADVA, OBADVA, OBA SU PALA!!!
Evo ga! Dogodilo se! Svanija je i taj dan! Na str.6/7 (postojećoj) 295.og broja MK Ivana je konačno pogodila!
Pogodila ga je! Pogodila ga je! Obadva, obadva, oba su pala!!! JEEEE!!!  Na sliji na kojoj je Zdravko Š., šef komunalnih redara, nalazi se STVARNO Zdravko Š., šef komunalnih redara!!!
Stanku B. ni traga ni glasa. Gdje je nestao čovjek? Gdje se skrivao? Da li su Zdravko i Stanko odustali od svojih podlih smicalica i promjene identiteta ? Da li su to radili samo da zavaraju heroinu Ivanu? Ako i jesu nije in dugo trajalo!A ne! Prokljuvila je ona njihove podlosti i to vrlo brzo! Ni 5 tjedana joj nije tribalo! Bravo Ivana!!! Dosta je bilo malverzacija vlasti oko identiteta komunalnih redara!! Dosta su oni nama podvaljivali Zdravka za Stanka i Stanka za Zdravka. Lako bi in bilo u nekon drugon gradu di nema heroine ka šta je naša Ivana, ali ovde u nas nema majci zajebancije! Ako se poželiš lažno predstavit kao Zdravko Š., skuže te u roku pet tjedana!! Otkrijmo s Ivanom tamnu stranu Makarske, jer Ivana je uvik 100 % u pravu!
elf

IVANA JAŠE DALJE a di ona PROJAŠE tu trava ne raste!
U 296.om broju Ivana malo bila na klapskom koncertu pa misli naša heroina Ivana ovako: “Je, istina je, ovi puno lipo pivaju, uvižbali su se, puno i je lipo čut, ima dosta svita, niko ne podriguje, ne pjuca, ne grinta,ne prdi, ala šta je dosadno, o čemu ću pisat kad je sve u redu?”
I ode Ivana kad je sve u redu, nema ona tu šta tražit više od pet minuta. Sad triba napisat šta je bilo,a to našoj heroini nikad nije bija problem, jer ona kao što svi dobro znamo, sve dobro zna! Samo da se malo prisjeti i tekst je već tu: Klapa pivala, Ivan I. na nogama (oduševljenje je to!), Draženu K. ni traga ni glasa! Ma bravo Ivana! Sa svojin briljantnin tekstićima sve si nas razmazila! Ka i Ivan I., svi spontano ustajemo na noge i tražimo još (oduševljenje je to!).
I onda nakon 296.og, kako to obično bude doša i 297.i broj tjednika naše omiljene heroine. A tamo nestali Dražen K. i njegovi fiškali, da ne rečemo šakali,uznevjerenim Ivaninim fanovima u čudu poručuju: “Šta nije bija? Bija je! I gotovo! A Heroina ne radi svoj posa kako triba!”
E tu su Dražen i fiškali prišli svaku miru dobre zajebancije! Moš reć da posli lita dolazi proliće, moš mi kazat da je posli nedije utorak, ali da Ivana ne radi svoj posa kako triba, e to je već svetogrđe! Pa molimo Dražena i fiškale da se izvine Ivani u sljedećem broju MK-e. Jer poć reć da Ivana nije u pravu i da svaka njena informacija nije 100% provjerena?!?! NEČUVENO! Ali ovo sigurno nije sve! Ivana je velika novinarka i pronaći će ona ko joj je smistija! Ka da ona ne zna da je Dražen namjerno zakasnija 5 min, samo da ga ona ne bi vidila.Sve je to dio velikoga plana! Odavno je Ivana prokljuvila sve te urote, malverzacije i podvale vladajućih, sa dolascima, nedolascima i kašnjenjima i štatigajaznam! Ali nećeš majci više! Odsad će Ivana nazvat pa pitat: “Je si li doša kad san ja ošla?” Dabome da oće, jer Ivana sve zna i ona je uvik u pravu! A ti Dražene K. drugi put na vrime na koncert!
dash

Potpis 

plischcewatz

Postano: 24. Lipanj 2008 09:50   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Registriran  23-06-2008
plischcewatz - 23. Lipanj 2008 12:26

100 % provjereno
SENZACIONALNO!!!
Bivši dogradonačelnik Makarske Z.G. prijavio nestanak sestre i gubitak bratskih osjećaja!
Za pomoć se obratio i heroini Makarske kronike I.P. poznatoj po preinformiranosti.
Heroina ga je proglasila čudakom i svima javno obznanila da Z.G. uopće nema sestru, pa tako ni bratske osjećaje!
laugh

mjerna jedinica za stopostotnu provjerenost = 1 I.P.

-I kada ste spoznali da ste konj? - upita psihijatar pacijenta
-Pa rekla mi je Ivana P. iz Makarske kronike.- odgovori pacijent, -a to vam je doktore 100% provjereno!!!

-Šetaju rivon Marija i njezin brat Joško također.
-Pa nisu oni brat i sestra.
-Jesu, jesu, pitaj I.P. iz MK paš vidit, to ti je 100% provjereno!!!
-A šta za to vrime radi Z.G.?
-Traži zagubljeni identitet brata…
drinks

-Šime, kako se ono zove brat od one Marije?
-Ne mogu se sad sitit moj Jure, a na vr mi je jezika…
-Nu Šime eno mu sestre pa ću nju pitat!
-Nema ti vajde , nju pitat, kuda bi ona znala!
-Šime ti si skroz popizdija! Ako sestra ne zna kako jon se brat zove, a ko bi onda triba znat?!
-Pa I.P. iz Kronike, naravno!! To ti je 100% provjereno!!!
girl witch

Istina nikada ne muči Ivanu P. Ona muči istinu. 
dash
Da li je Ivana P. prešla cestu – ili je cesta prešla Ivanu P. – vrlo je relativno i ovisi od točke motrenja.  pleasantry

Kad Ivana P. prelazi cestu, cesta istodobno prelazi Ivanu P.  cool smile

Ivana P. ne priča s ljudima. Ona gleda u njih dok ne upije informacije koje treba dance

-Šime, šta misliš, piše li Ivana istinu?
-Je Jure moj, skoro svaki dan.
-Kako to misliš, skoro svaki dan?!
-Skoro juče, skoro prekjuče.... 
girl cry

Šta je zajedničko Ivani i psu?
- Oboje te gledaju, kao da te razumiju. 
punish

Šeće Ivana parkom i vidi čovjeka kako sjedi na klupi pa ga upita:
- Kako se zoveš?
- Zdravko Š.
- Jao kako simpatično, zoveš se kao i moj prijatelj Stanko B.
punish

Ivana P. brojala je do bezbroj – dva puta!
crazy

Piše nam «JAAAKO DOBRO INFORMIRANA» novinarka Makarska kronike Ivana P. da su Marija L. i Joško L. brat i sestra!!!???!!!! Ha ha ha ha ha ha ah ah ah!?! Ne mogu virovat de je Joškov brat Ivica oženio njegovu sestru Mariju ??? Možda tu postoje neki elementi za kazneni progon? Ko je u svemu tome izvjesni Zvonimir G.?  Ko je ovde skroz naskroz pop…ija?
Otkrijte s Ivanom P. mračnu stranu Makarske!
Ljudi moji sve mi se izmišalo i ko zna koliko bi dugo još živija u zabludi da mi gori imentovana novinarka nije otvorila oči
superstition

MA SVI SU VAN ONI ISTI!! HEROINA BUDUĆNOSTI
MK, broj 301.str.6. naslov “Roso ostaje Bebekova desna ruka”.Napisala Ivana iz budućnosti. Tekstić nam kaže kako je sve spremno da putem nekog sumnjivog poluilegalnog natječajčića Ante R. ponovo zasjedne u fotelju zamjenika ravnatelja u Biokovci. Pored teksta slija. Nije baš da je Ante R., ali je zato Luka R.! To se nama koji ne znamo, tako čini na prvi pogled. Ali zato Ivana ZNA! SVE ZNA! Ona je stavila sliju Ante R., kad je Ante bija stariji!Jer ona ZNA kakav je neko kad je stariji! Tekst je pisala SuperIvana iz budućnosti!Jer Ivana je naša budućnost!Svijetla! Tili su vladajući nešto nešto smuvat s ovima šta se prezivaju s R., ali ne da se Ivana!Sve ih je razotkrila!
rasberry

Potpis 

plischcewatz

Postano: 04. Listopad 2008 12:13   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Registriran  23-06-2008

MISLI 100% ISTINITO - MISLI IVANA!
tongue wink

Budna ona piše ono što oni sanjaju!
wacko

IVANINA DILEMA
Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko će otići?
question

Sažetak Ivanine briljantne novinarske karijere:
- Imala je nekoliko neuspjelih pokušaja, ali zato puno više - PROMAŠAJA!
hysteric

Potpis 

plischcewatz