samo zelim da pohvalim Makarsku kao mesto gde stvarno mozete lepo da se provedete....Ovo letovanje sam se odlucila za Makarsku i nisam se pokajala.....Stvarno je super.Ovog leta bila sam 3 puta dole.....Svaka cast.....Provod na plazi,provod nocu.....No coment....samo tako nastavite.....Svaka cast
Bila sam 3 puta u Makarskoj,prvi put (koji je bio i prvi put u mom zivotu ) u 4. mesecu....Nisam izlazila jer sam bila samo 2 dana,ali zato sam vam pojela sve palacinke sa Nutelom i krofnice Drugi put sam bila 1.8. i tada smo ostali 10 dana....Izlazili smo u koktel bar Ivana....Toceno pivo,DJ Party,dobra muzika...Uh....meni je bilo extra dobro.....A sada,poslednji put kada sam bila..tj.do pre dva dana,bila sam sa devojkama....Dobro,vec je kraj sezone,pa i nije bilo toliko provoda,ali mi smo se snasle,opet u Ivani,i,ne mogu da se setim kako se zove taj klub ali nalazi se na suprotmoj strani od DEEP-a...poslednje vece smo bile na koncertu,mislim Picigin Band-a,na Bubi.....Ma ja mislim,koliko sam mogla da upoznam Makarsku za sve to vreme,ako zelis lepo da se provedes provesces se....Samo pokupi dobro drustvo a mesto za zezanje ce se samo naci....
Nesmem da zaboravim da pohvalim Ozujsko....Wow....
I mestane,naravno....Stvarno sam se osecala lepo...... toliko lepo da,cim sam dosla kuci,sela sam za kompjuter i potrazila bilo kakav forum.....morala sam sve ovo da kazem....
Eto,bas sam se raspricala,nesmem vise da vas hvalim,pokvaricete se
saljem vam lep pozdrav iz B.Luke pa se vidimo sledece godine
Dragi moji Makarani....Evo mene opet....Nadam se da vam necu dosaditi
Sta se desava u najlepsem gradu na Jadranu?....Ovde kod nas je ruzno i hladno vreme,tako da,ako jos uvek imate negde zalihe ozujskog,i niste sve popili ...javite da mi odmah pakujemo kofere i ‘doletimo’ do vas jos jednom ove god.
pozdrav iz Banja Luke
Alexandra
1.9. SUB: Privat zabave
2.9. NED: BLANKA TKALČIĆ, KLASIKA, KATEDRALA SV. MARKA
3.9. PON: VELIKO PUTOVANJE MALOG PUŽA, PREDSTAVA, KINO
4.9. UTO: PINOCCHIO, PREDSTAVA, KINO
5.9. SRI: Privat zabave
6.9. ČET: Privat zabave
7.9. PET: NOĆ KALALARGE, KALALARGA
Noc Kalalarge je ujedno i sluzbeni kraj ljeta
Vrijeme vjetrovito s puno puno sunca i zraka. Ozujsko jos dolazi do nas. A Makarani ionako piju vise karlovacko
Pozdrav iz MA.
ove godine sam prvi puta odlučila posjetiti makarsku i moram priznat da je bilo preodlično!
dolazila sam na dva puta po tjedan dana i bilo mi je full teško kad sam se morala vratiti natrag kući, moram priznat da bih vrlo lako mogla živjeti dolje!
super sam se iživila, muzike i provoda ima za svačiji ukus, plaže su prekrasne - tu mislim na onaj dio plaže od deepa nadalje, onako je baš divlje i prirodno!
da ne kažem prekrasan pogled koji se pruža na biokovo!
makarana rulz!
ljudi koje sam upoznala -ma mrak sve skupa!!
iduće godine se definitivno vraćam!!
a možda razmislim i o kupnji kakvog stančića, apartmančića…
Pa racunam ako dolazis npr. 2 tjedna (14 dana u MA) to je recimo 14*10eur=140eur u najboljem mogucem slucaju samo za smjestaj. +recimo hrana i izlasci minimum 20eur*14=280eur i jos pridodaj tomu put do vamo i nazad +30eur.
Dakle neka moja racunica je za jednu osobu: 450eur, a to je jedna onako uobicajena placa za nas. Pa me cudi. S tim da sam ja racunao neki minimalac, pomnozi to sa *2.
Nisam u pravu ili? Mislim ne mogu se stavit u poziciju turista...nisam nikad to ni bio u MA.
Inace si citala zadnju vijest na portalu? Poskupljenja…
eto ja kao turist ovako na to gledam: radim cijele godine, fakat mi je stresan i naporan posao, imam ok mjesečna primanja, nemam nekih obaveza u životu pa si volim svoj godišnji onak iskoristit do maksimuma
manje više su mi frendovi studenti il ljudi koji su već u braku, djecom, vezama pa rijetko kada, gotovo nikada nemam prilike putovat tijekom godine
na skijanje ne idem, mada to planiram već zadnje tri godine kako bih mogla ići ovdje i ondje, pa pošto veći dio godišnjeg koristim upravo tijekom ljeta zbilja onda ne gledam kolko ću iskeširat, glavno da sam ja sretna, zadovoljna i odmorna
mada od svog tog bančenja i tak dalje i tako bliže dođem još umornija u zg al vrijedno je svakog trenutka!
imam dosta obaveza i van posla, od ove godine čak i faks, pa kak bi se reklo: kad je bal - nek je bal!!
koje je npr. mjesto u makarskoj za izlazak po tvom “čepu”?
Ako hocu dobru uslugu, a usto i da se malo zabavim onda idem u Stipe(plaza), Rockatansky(centar).
Ako zelim samo zabavu Cabo&Ivana(plaza), Deep(disco), Buba(plaza), Marineta(riva).
Ako zelim samo mir odem u neki fini restoran. hehehe
Gdje si ti izlazila?